sâmbătă, 16 aprilie 2011

Piept de pui cu cascaval si salata de primavara

Ingrediente:
2, 3 bucati de piept de pui dezosat
cascaval
ulei
sare, piper

Pentru salata:

6-8 cartofi fierti in coaja
10 masline
2 rosii
1 ceapa rosie
ulei de masline
otet balsamic
sare, piper   
           
 Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie nu foarte subtire, se sareaza, se pipereaza si se aseaza intr-o tava de yena unsa cu unt( merge si cu ulei).  Se pune la cutor la foc mic pana se rumeneste pieptul. Se scoate afara, se rade cascavalul deasupra si se reintroduce la cuptor pana se topeste branza. Pentru diversificare se poate pune si smantana peste pui inainte de cascaval.

Pentru salata: Cartofii se fierb in coaja cu sare. Dupa ce au fiert se curata si se taie bucati. Se adauga ceapa rosie taiata felii, rosiile, maslinele, se adauga sare si piper, uleiul de masline si otetul balsamic, dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu