sâmbătă, 16 aprilie 2011

Salata de cartofi cu piept de pui si iaurt

Ingrediente:
- 6 cartofi
- 1 piept de pui
- 4 fire ceapa verde
- 2 rosii
- 5 felii de cascaval
- cimbru
- oregano
- piper
- sare
- 2 linguri ulei de masline
 -4-5 linguri de iaurt

Mod de preparare
Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se taie felii. Se stropesc cu putin ulei de masline si se pune deasupra lor cat sunt calzi iaurtul

In timp ce fierb cartofii, pieptul de pui se sareaza, condimenteaza si se "frige" pe gratarul de teflon apoi se taie fasiute

Se pune apoi peste cartofii cu iaurt, se taie cascavalul cubulete si se dau la cuptor pana se topeste cascavalul( cam 10 minute)
Se presara apoi ceapa verde taiata marunt si rosiile taiate feliute, se presara oregano si cimbru si se servesc calzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu