sâmbătă, 16 aprilie 2011

Rulada de pui cu spanac

Ingrediente
- 2 bucati file de piept de pui,
- 100 gr.cascaval,
- 200 gr.kaizer,
- 300 gr.spanac tocat si calit,
- 3 linguri ulei,
- o jumatate lingurita praf de usturoi,
- sare,piper


Mod de preparare
Fileurile de pui se bat si se aseaza pe o folie,astfel incat sa obtinem ca o foaie groasa de 1 cm.Peste pieptul de pui se aseaza felii subtiri de kaizer,peste care se intinde spanacul.Se asezoneaza cu sare si condimente.La capatul de unde vom incepe sa rulam,se aseaza betisoare de cascaval.Se ruleaza,se stropeste cu ulei si se coace la cuptor,infasurata in folie de aluminiu.In tava de copt se toarna din cand in cand putina apa.
Eu am servit-o cu cartofi piure.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu