joi, 14 aprilie 2011

Piept de pui cu ciuperci la gratar

Ingrediente: 1 piept de pui mai mare, cimbru, busuioc, oregano, sare, piper, vin
                   0,5 kg ciuperci( mai mari), 150-200 g cascaval, 2 rosii
Mod de preparare: Se taie pieptul de pui fasii mai subtiri, se bate putin si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si busuioc, se pune vin si se lasa putin sa se patrunda toate. Apoi se prajesc pe grilul cu aburi sau in tigaia unsa putin cu ulei.


Ciupercile se preagtesc asa: Se curata si se spala iar coditele se curata si se taie bucati micute. Se taie rosiile bucati mici, iar cascavalul se rade. Se umple fiecare ciuperca cu codite, cu putine rosii, se condimenteaza cu sare si oregano si se rade cascaval deasupra. Se preagatesc tot pe grilul cu aburi sau la cuptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu