Ingrediente:
500 grame pulpa de porc fara os
15 cartofi noi micuti
2 catei de usturoi
condimente: sare, piper, oregano, busuioc, curry, boia de ardei iute
Pulpa de porc se taie bucati mai groase si se condimenteaza cu sare si piper. Se unge tigaia( eu am folosit grillul de fonta) cu putina slanina, se pune vin si se rumeneste carnea pe ambele parti .
Cartofii se spala si se taie in doua si se fierb. Eu i-am fiert pe abur si am pus peste ei sare, piper, oregano, busuioc, boia de ardei iute, curry si usturoiul pisat.
Eu i-am servit cu salata de legume cu sos tzatiki. Reteta o gasiti aici:
http://mihaskitchen.blogspot.com/2011/04/salata-de-legume-cu-sos-tzatiki.html
foai nu cred ca iati facut in camin si nu ati mancat numai voi doi >:P
RăspundețiȘtergereBa da ... nu s-a simtit aroma pana la 5? :)
RăspundețiȘtergere