sâmbătă, 16 aprilie 2011

Snitele cu sos de vin si smantana

Ingrediente:
- 8 bucati de piept de pui
- piper
- cca. 2 linguri faina
- 2 linguri unt
- sare
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- 75 ml vin alb
- 200 ml smantana
- boia de ardei, dulce

Mod de preparare:
Carnea se spala, se taie si se bate. Se amesteca piperul cu faina. Se trece carnea prin acest amestec si se prajeste  in untul incins cate 4 minute pe fiecare parte, apoi se scoate din tigaie, se sareaza si se pun pe aburi pentru a ramane calde.
Intre timp, se curata ceapa si si se taie marunt. Se taie ardeiul cubulete si se prajeste impreuna cu ceapa in grasimea din tigaie. Se stinge cu vin alb. Se pune smantana si se condimenteaza sosul cu sare, piper si boia. Se lasa la fiert cca.3 minute, amestecand continuu. Se pun snitelele in sos cam 1 minut pentru a se patrunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu