Ingrediente:
- 4 cotlete porc fara os
- 400g bulion
- 6 ciuperci
- 2 felii sunca
- 50 g masline
- 50 ml vin
- 50 ml ulei
- 3 catei usturoi
- sare, piper
- 2 cepe
Mod de preparare:
Cotletele se pun intr-o tava, se condimenteaza, se adauga usturoiul taiat feliute, vinul si uleiul, se completeaza cu apa sa acopere putin carnea si se baga la cuptor la foc potrivit. Se taie ceapa bucati mici, se caleste, se adauga ciupercile taiate julien , sunca taiata feliute subtiri si maslinele taiate rondele. Se pune bulionul si se amesteca din cand in cand. Se condimenteaza si se lasa sa scada. Cand canea este gata , se toarna deasupra sosul si se mai baga la cuptor 5 minute.
Se serveste cald cu cartofi natur langa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu